Benefietveiling Basisschool Wonnebald

Locatie: Mozartlaan 189, Den Haag
Tijd: 17.00-20.00 uur
HolySwan heeft het Ganesh in a Circle of Friends-altaartje gedoneerd aan Basisschool Wonnebald in Den Haag. Dit huisaltaartje wordt met een heleboel andere leuke items geveild tijdens een grootse benefietavond, waarvan de opbrengst naar de bouw van een nieuw ‘groen’ voorschoolplein gaat. Dus als je de leerlingen een inspirerende plek om te spelen en te ontdekken gunt of het altaartje graag wilt hebben, bied mee! Kan ook per mail.

Meer info: www.wonnebald.nl

HolySwan in Portugal

HolySwan gaat terug naar de plek waar ruim drie jaar geleden de eerste ideeën ontstonden voor de huisaltaartjes: Portugal! Tot 4 oktober zit ik daar lekker uit te rusten, doe inspiratie op, bezoek familie en ga ik weer op zoek naar mooie Mariabeeldjes!

Houd er rekening mee dat het van 19 september tot en met 3 oktober dus langer kan duren voordat ik reageer op aanvragen, mailtjes en telefoontjes en dat ik geen altaartjes kan versturen.

Pop-up Market Oostpoort

Locatie: Oranje-Vrijstaatkade, Amsterdam-Oost
Tijd: 10.00-18.00 uur
Zaterdag 24 augustus was er in Amsterdam weer een editie van de Pop-up Market Oostpoort, deze keer een Handcrafted Edition. Een creatieve lifestylemarkt, met allemaal handgemaakte producten. De makers vertelden hun persoonlijk verhaal hierachter en gaven een kijkje in de keuken. Ook ik stond er met mijn HolySwan-altaartjes in mijn zelf geknutseld standje, mijn kunsten te showen. Het was een zonnige, enerverende en zeer gezellige dag, met heel veel zeer bijzondere ontmoetingen en gesprekken over religie en spiritualiteit! Zeker voor herhaling vatbaar, dus houd de nieuwspagina in de gaten, zodat je geen kans mist om de HolySwan altaartjes in hun volle glorie te kunnen bewonderen. Of beter nog: schrijf je in voor de nieuwsbrief!