Waar zijn de altaartjes van HolySwan te koop?

Op dit moment kun je de huisaltaartjes alleen rechtstreeks bij mij bestellen. Als je interesse hebt in een van de altaren op deze site, stuur mij een berichtje met de naam van het altaartje en je contactgegevens. Ik mail je dan een factuur met verdere instructies. Na betaling wordt het altaartje naar je opgestuurd. Houd wel rekening met bijkomende verzendkosten. Ophalen in Amsterdam is ook mogelijk. Zou je dit willen, vermeld dat dan in je bericht.

Winkels/Galerieën

Ik kan mij voorstellen dat je de altaartjes ‘live’ wilt bekijken. Momenteel zoek ik winkels en galerieën die mijn altaartjes zouden willen verkopen. Houd de rechterkolom op deze website in de gaten.

Kunst- en lifestyle markten

In de toekomst zal ik ook op kunst- en lifestylemarkten staan met mijn altaartjes, zoals bijvoorbeeld de Sunday Market in Amsterdam. Ook hiervan komt een overzicht op deze pagina.

Tentoonstellingen

Ten slotte staat er een tentoonstelling in de planning, zodra ik een geschikte ruimte heb gevonden. Geef je op voor de nieuwsbrief of houd de website in de gaten, als je die niet wilt missen.